UNA APROXIMACIÓ QUANTITATIVA A L’ANÀLISI DE L’ESCRIPTURA DEL SUD-OEST (Palaeohispanica. Revista sobre lenguas y culturas de la Hispania Antigua, 2019)
En aquest treball s’analitza l’escriptura del sud-oest, també coneguda com a tartèssia, des d’una perspectiva fonamentalment quantitativa, aprofitant que l’estructura d’aquesta escriptura la fa especialment adequada per una anàlisi d’aquest estil. L’objectiu és avaluar les discrepàncies entre investigadors en la interpretació dels signes de valor encara no consensuat i prendre partit, quan sigui possible, amb l’ajut dels indicadors quantitatius, però sense perdre de vista la informació qualitativa procedent de l’estreta re- lació de l’escriptura del sud-oest amb l’escriptura ibèrica sud-oriental.
Keywords: Escriptura del Sud-oest; Escriptura Tartèssia; Escriptures Paleo-Hispàniques; Escriptures no Desxifrades; Escriptura ibèrica